7e Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) op 10 april 2013

De datum voor alweer de zevende editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event is bekend; woensdag 10 april 2013. Net als voorgaande jaren vindt het evenement plaats in het Beurs-WTC gebouw te Rotterdam. Al zeven jaar lang de grootste en meest complete carrièrebeurs in de maritieme en offshore sector en ook dit jaar verwacht de organisatie weer mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Het Navingo Maritime & Offshore Career Event richt zich zoals bekend op alle sectoren uit de maritieme en offshore cluster. Van zeescheepvaart tot jachtbouw, van waterbouw & dredging tot maritieme arbeidsbemiddeling, van logistiek tot energie, van marine tot binnenvaart en van offshore tot havens. Sinds de afgelopen jaren behoren daar ook de oliemaatschappijen bij. Met NOGEPA, de Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie, zijn de handen ineen geslagen en hebben o.a. Chevron en GDF Suez de beurs versterkt met hun aanwezigheid. Naast de bekende technische- en varende functies worden nu ook meer petrochemische en logistieke functies aangeboden op woensdag 10 april 2013.

Dat het Navingo Maritime & Offshore Career Event ook na 7 jaar nog steeds de enige echte maritieme & offshore carrièrebeurs is, bewijst wel het aantal aanmeldingen van exposanten, zelfs nog voordat de datum van 2013 bekend was. Bedrijven die zich direct na de succesvolle editie van 2012 hebben aangemeld voor zijn o.a. TOS, USG Energy, Sea Trucks Group, Jumbo, Vroon, Fairmount en Fugro. Ook onder de werkzoekenden is MOCE een bekend jaarlijks terugkerend evenement. Vorig jaar kwam een record aantal bezoekers van 3040 belangstellenden naar het Beurs-WTC voor een bezoek aan het evenement.

Op www.maritimeoffshorecareerevent.com vindt men naast de informatie over deelname voor bedrijven onder meer algemene informatie voor bezoekers, foto’s van de afgelopen editie en de mogelijkheid tot voorregistratie (vanaf januari 2013). De beurs opent haar deuren net als vorig jaar om 10.30 uur en zal doorlopen tot 18.00 uur. De entree van de beurs is gratis. Media kunnen informatie downloaden vanuit het press center online.