Website verwijderingsplan Costa Concordia live

Op www.theparbucklingproject.com, de nieuwe en officiële informatiewebsite over het wrakverwijderingsplan van de Costa Concordia, kan het gehele proces nauwkeurig worden gevolgd.

De naam van de website is gekozen aangezien ‘parbuckling’, ofwel het draaien van het schip in rechte positie, een van de meest cruciale fases van het wrakverwijderingsproces is.

De tweetalige website (Italiaans/Engels) dient als dé informatiebron voor zowel wereldwijde media als iedereen die geïnteresseerd is in deze enorme en niet eerder voorgekomen technische uitdaging. Tegelijkertijd is de website een doeltreffend hulpmiddel om vragen en verzoeken van de media te behandelen en regelmatig updates en informatie te verstrekken.

De belangrijkste kenmerken zijn: achtergrondinformatie over het project en de bedrijven die erbij betrokken zijn, nieuwsupdates, multimedia met video, 3D animatie en foto’s, thematische en technische achtergrondinformatie.

Aangezien het verwijderingsplan een uiterst dynamische operatie is, wordt de website constant ge-update en verbeterd aan de hand van de verschillende fases van het plan en de toekomstige planning en werkzaamheden.

Verdere informatie en contact via www.theparbucklingproject.com