Selles & van Dijk Experts neemt Expertise- en Taxatiebureau v/h Van Geest over

Selles & van Dijk Experts heeft gisteren het Limburgse Expertise- en Taxatiebureau v/h Van Geest over. Expertise- en Taxatiebureau v/h Van Geest heeft een lange staat van dienst en een gevestigde naam binnen de scheepsexpertise. De naam Expertise- en Taxatiebureau v/h Van Geest blijft dan ook als zodanig bestaan en zal worden gebruikt om de huidige schade-expertise- en taxatiewerkzaamheden voort te zetten. De inspectieactiviteiten van v/h Van Geest zullen worden ondergebracht bij Selles & van Dijk Experts.

Directeur Rob van Dijk: ”Door de overname van Expertise- en Taxatiebureau v/h Van Geest creëert Selles & van Dijk Experts slagkracht. Wij kunnen nu ten eerste heel gemakkelijk de zuidelijke helft van Nederland bedienen. Bovendien kunnen we tegemoet komen aan de toenemende vraag naar scheepsinspecties. Vlak voor de zomer ontvingen wij namelijk van de Raad van Accreditatie de ontvankelijkheidsverklaring voor het uitvoeren van inspecties van binnenvaartschepen volgens de ISO/IEC 17020 norm. Met deze aanwijzing kan Selles & van Dijk Experts onafhankelijk werken en de benodigde inspecties voor het certificeren van beroeps- en pleziervaartuigen uitvoeren. Omdat we al snel een toename zagen in het aantal opdrachten hebben we een half jaar geleden al een zeer ervaren scheepsexpert aangetrokken: Ulco Smits. Met de huidige overname van v/h Van Geest krijgen we er nog meer ervaren mensen bij.”

De NAW gegevens van de vestiging in Maasbracht worden: Havenstraat 5 (2e etage), 6051 CR Maasbracht, telefoon 0475 – 468636. De vestiging is per e-mail bereikbaar via [email protected]. Henri Donkers, die ruim tien jaar werkzaam was als scheepsexpert bij Expertise- en Taxatiebureau v/h Van Geest, zal zijn werkzaamheden vanuit deze vestiging voortzetten.

De twee andere deelnemingen van de moedermaatschappij, te weten advies & ingenieursbureau Vranken BV en TankTech BV, zijn geen onderdeel van de overname. De activiteiten van de BV’s worden dan ook niet beïnvloed door deze overname.

Maritiem schade-expertisebureau Selles & van Dijk werkt met ervaren Register-Experts (NIVRE), Register-Taxateurs (VRT) en NVEP Qualified Yacht Surveyors en heeft jarenlange ervaring op het gebied van schaderegelingen en inspecties binnen de branches binnenvaart en pleziervaart. Selles & van Dijk Experts is gevestigd in Steenwijk, Maasbracht en Denia (Spanje).

Meer… Selles & van Dijk