CHEP Benelux ontvangt kwaliteitskeurmerk ISO 9001

CHEP, wereldwijd toonaangevend op het gebied van pallet- en containerpooling, maakt vandaag bekend dat zij het ISO 9001:2008 certificaat heeft behaald voor al haar service centers in de Benelux. Dit certificaat bewijst dat alle processen en producten bij CHEP van constante kwaliteit zijn.

ISO 9001:2008 richt zich op het kwaliteitsbeleid van organisaties en de uitvoering ervan door alle medewerkers. Daarnaast is klanttevredenheid een belangrijk criterium voor het behalen van het kwaliteitskeurmerk. Lloyds Register Quality Assurance controleerde vier dagen lang al CHEP’s activiteiten in de service centra in Tiel en Bornem. De audit had betrekking op alle processen zoals het sorteren, repareren en het beheer van pallets en de levering ervan naar klanten, maar ook op het onderhoud van de installaties. Daarnaast keek de auditor naar hoe het bedrijf omgaat met wensen en klachten van klanten.

Stijn Schoonjans, Manager Plant Operations van CHEP Benelux: “Het ISO 9001:2008 geeft onze klanten een constante kwaliteitsgarantie en laat zien dat wij altijd streven naar het verbeteren van onze service. Ik ben dan ook erg trots op onze medewerkers in de service centra in Tiel en Bornem die dit mogelijk hebben gemaakt. Zij hebben zich enorm ingezet om dit certificaat te behalen om te laten zien hoe wij in staat zijn onze klanten altijd datgene te leveren wat zij nodig hebben.”

Meer… CHEP