“Offshore Energy is het evenement waar je bij moet zijn”

Met een dubbel zo groot Maritime by Holland Paviljoen als bij de voorgaande editie, was de Nederlandse maritieme cluster weer present op de beurs Offshore Energy. Alom klonken positieve geluiden, ook onder de standhouders die deze keer voor het eerst vertegenwoordigd waren. Zo ook Michiel Wijsmuller, directeur Offshore Ship Designers: “Iedereen vanuit de Nederlandse offshore windsector die van belang is, kom je op deze beurs tegen. De kwaliteit van de bezoekers was uitstekend, we hebben veel nieuwe contacten opgedaan en bestaande relaties onderhouden.”

Ook Bakker Sliedrecht Electro Industrie BV was present in het Maritime by Holland Paviljoen. Arie Boer kijkt met een goed gevoel terug op de beurs. “Ik heb niet veel rond kunnen lopen over de beursvloer, dat is een goed teken! Offshore Energy is hét evenement voor de offshore sector waar je bij moet zijn. Het aandeel buitenlandse bezoekers viel wel wat tegen.”

Offshore Energy vond plaats op 23 en 24 oktober in de RAI in Amsterdam. De eerste beursdag werd afgesloten met een zinderende Maritime by Holland Cocktailparty, compleet met Bronx cocktails. Het netwerkevent werd gesponsord door brancheorganisatie Scheepsbouw Nederland.

Meer… HME