Eerste abonnement Truckparking Waalhaven voor ETS

Op woensdag 29 augustus  ondertekende ETS  een volle dochter van de IJslandse rederij Eimskip – een contract voor 15 abonnementen op het gloednieuwe Truckparking Waalhaven. Het is de eerste transportondernemer die dergelijk groot contract afsluit.

De ondertekening wordt verricht om 14.00 uur door Ron van Lingen, ETS Eimskip, en Ron Kas namens PCH Dienstengroep. PCH is door het Havenbedrijf aangesteld als beheerder van Truckparking Rotterdam.

Het Havenbedrijf is tevreden met het bezoek in de eerste twee weken van het bestaan van het parkeerterrein op de Beatrix de Rijkstrraat, goed voor 124 bewaakte parkeerplaatsen. Het afgelopen weekend bezochten honderd vrachtwagens de parkeerplaats. PCH is hard bezig om de verschillende tankpassen te implementeren zodat het gebruiksvriendelijker wordt om te overnachten.

Officiële opening
Op 25 september verricht Ivo Opstelten de officiële opening van Truckparking Rotterdam. Op de Waalhaven kunnen in totaal 124 vrachtwagens bewaakt parkeren. Inmiddels is ook truckparking Botlekweg geopend. Die is goed voor 85 parkeerplaatsen. Dat is evenveel als Truckparking Distripark Botlek. Dit parkeerterrein gaat in de herfst open. Inmiddels is Stadstoezicht begonnen met een handhavingsbeleid en kunnen vrachtwagens niet meer zo maar overal parkeren in de Rotterdamse haven.

Meer… Truckparking Rotterdamen Typisch Transport