Jong Havenvereniging organiseert opnieuw havenbreed feest

Derde editie RTM Port Party sluit weer aan bij de Wereldhavendagen

Jong Havenvereniging organiseert op 7 september 2012 de derde editie van RTM Port Party, opnieuw in de Cruiseterminal in Rotterdam. Nieuw deze editie is dat de RTM Port Party, dankzij een samenwerking met de organisatie van de Wereldhavendagen, aansluit op het programma van de jongerendag.

Voor de eerste editie van de RTM Port Party in 2011 koos Jong Havenvereniging ook bewust voor de jongerendag tijdens de Wereldhavendagen. Daarmee bieden we deze doelgroep ook op de vrijdagavond een actief programma. Daarnaast is RTM Port Party het feest voor iedereen die de haven een warm hart toedraagt. Uit onderzoek blijkt dat een diverse groep van mensen die in en om de haven werken zich welkom voelt.

De organisatoren, drie bestuursleden van Jong Havenvereniging, zijn daar trots op. Uit een rapport van Veneficus (econometrisch onderzoeksbureau) blijkt dat bezoekers van uiteenlopende leeftijden en uit alle branches in de haven naar het feest komen. RTM Port Party wordt dus breed gedragen. Dat blijkt ook uit de vele sponsors die hun naam aan het feest verbinden, in veel gevallen al voor de derde keer.

Aankondiging
Vorige week ontvingen alle aangemelde bezoekers van de vorige twee edities de officiële uitnodiging. Inschrijven kan via de website www.rtmportparty.nl.

Goed doel
RTM Port Party steunt iedere editie een goed doel. Voor deze derde editie is dat het Havenmuseum. Voor het Havenmuseum dreigt sluiting en nieuwe havenvrienden zijn dan ook noodzakelijk. Tijdens de RTM Port Party kun je tegen een gereduceerd tarief vriend worden en hiermee het museum helpen. Op de avond is er een stand aanwezig waar informatie ingewonnen kan worden over de acties en projecten die op dit moment lopen. Kijk voor meer informatie op: www.havenmuseum.nl