Nieuw contract MirTac voor Rederij Kornets nieuwbouwschip Merweriver

Opnieuw kiest Kornet voor MirTac om het Star fleet management system bij haar vloot verder te implementeren. Naleving van ISM en andere wet- en regelgeving, sterke toename in operationeel inzicht en efficiency, gecombineerd met enthousiaste gebruikers zijn de basis voor het nieuwe contract.

Chris Kornet, Managing Director, zegt: “we voldoen aan alle klant- en ISM eisen. Een sterk toegenomen efficiency bij de gehele vloot leidde tot een nieuw contract met onze kennispartner MirTac. MirTac heeft bewezen de expert te zijn in het vertalen van onze dagelijkse praktijk in een succesvol management tool”.

MirTac is erg trots om het partnership met Kornet voort te zetten: “met het multi- purpose schip Merweriver bewijst Kornet dat ze zich aanpast aan de marktomstandigheden (bulk en projectlading). Ze loopt voorop bij de concurrentie en voldoet ook aan bijv. de NoX regelgeving van 2015”.

Over Kornet
Rederij Chr. Kornet & Zonen is een Nederlandse rederij. De vloot bestaat uit 13 general cargo en container dry cargo schepen. De multi-purpose Merweriver heeft een volledig tussendek, een achterop geplaatste accommodatie en een innovatieve voortstuwingstechnologie waardoor Kornet voldoet aan de NoX regelgeving van 2015.

Meer… MirTac