Nieuwe Agency & Sales Director voor DFDS Seaways

Gavin Rice start per 1 juli als Agency & Sales Director voor DFDS Seaways in Rotterdam. Gavin heeft een uitgebreide ervaring in de scheepvaart en logistieke sector, waar hij in de afgelopen 18 jaar verschillende functies heeft vervuld.

Gavin begon bij DFDS in 1996 in de Operatons, Sales en Ships Agency. In 2001 werd hij benoemd tot Sales Manager voor Europese routes, waarna hij in 2009 de stap maakte naar General Manager UK Sales & Marketing. In deze positie, die hij tot op heden bekleedde, had Gavin de verantwoordelijkheid voor de verkoop en marketing voor 11 scheepvaartroutes tussen het Vereningd Koninkrijk, Scandinavië, Europa en de Baltische regio. Gavin Rice is geboren in Lincolnshire, in de buurt van Grimsby in het Verenigd Koninkrijk. Hij is 35 jaar en heeft twee dochters.

“Gavin Rice heeft een uitgebreid netwerk en diepgaande kennis van de Engelse markt. Ik ben ervan overtuigd dat hij gezien deze achtergrond en ervaring van grote toegevoegde waarde zal zijn voor onze klanten”, aldus Rob Olbertz, Route Directeur Netherlands. Gavin Rice komt in de plaats van André Mast die na jarenlange inzet voor DFDS afscheid neemt als Sales Director.

Meer… DFDS Seaways