Bezoek het Holland Paviljoen op EWEA 2012

28 Nederlandse exposanten vertegenwoordigd

Vandaag (16 april) is de beurs EWEA 2012 in Kopenhagen begonnen. De beurs duurt tot en met 19 april en biedt een combinatie van kennisoverdracht & business. EWEA is de ontmoetingsplaats voor professionals die actief zijn in de windenergie sector. Elk jaar wordt hier de internationale gemeenschap bijgepraat over de laatste technologische ontwikkelingen, de marktbewegingen en worden relaties onderhouden. Op initiatief van de Provincie Noord-Holland organiseert HME een Holland Paviljoen op deze beurs. U vindt het Paviljoen in Hal E.

EWEA 2012
De beursorganisatie verwacht deze editie met een toegenomen aantal beursmeters (12.000 m2) ten opzichte van 2011, ruim 10.000 bezoekers te ontvangen op de beurs. Meer dan 500 exposanten zijn op EWEA 2012 vertegenwoordigd. Het Holland Paviljoen heeft een centrale locatie in hal E, tussen de stands van Repower Systems en Siemens. Met een totale oppervlakte van 270 m2 en 28 deelnemende bedrijven is Nederland goed vertegenwoordigd op de beurs.

Deelnemers Holland Paviljoen:
– ACSO Holland (Logistics) BV
– Acta Marine
– AYOP
– Ballast Nedam Offshore
– Blue H Technologies BV
– City of Den Helder
– Corrosion & Water- Control BV
– DHV BV
– Energy Valley Foundation
– Green Giraffe Energy Bankers
– Iskes Towage & Salvage
– KVSA Logistics
– Navingo BV
– N-Sea
– Peterson SBS IJmuiden BV
– Port of Amsterdam
– Port of IJmuiden
– Province of Groningen
– Province of Noord Holland
– SeaMar Shipping BV
– Shore Support
– SPT Offshore
– TNO Den Helder
– Volkers Stevin Offshore
– VSF Volker Staal & Funderingen
– VSMC
– Wagenborg Shipping BV
– ZPMC Europe BV

Holland Haring Party
De Holland Lounge in het Holland Paviljoen is een ware plaats van ontmoeting tijdens EWEA 2012. Een Holland Haring Party vindt hier plaats op woensdag 18 april vanaf 16.00 uur. De Nederlandse Ambassadeur in Denemarken, dhr. Eduard J.M. Middeldorp, is als gast aanwezig tijdens het netwerkevenement.

Provincie Noord-Holland
De ambitie van de Provincie Noord-Holland is om door middel van offshore wind economische structuurversterking te realiseren. Er is veel kennis, ervaring en er zijn twee uitstekende havens om dit mogelijk te maken. Den Helder en IJmuiden zijn en kunnen belangrijke havens worden voor offshore wind activiteiten.

Meer informatie
Deze beursdeelname wordt georganiseerd door HME’s exportmanager Europa en Amerika, Sandra Mollema. Neem voor meer informatie contact met haar op via T: 010 44 44 333 of E: [email protected].

Meer… HME