Jong Havenvereniging gaat voor 1.500 bezoekers op 2e RTM Port Party!

Feest van en voor Rotterdamse haven wordt ware traditie.
Jong Havenvereniging organiseert op 17 februari 2012 voor de tweede keer de RTM Port Party – de Winter Edition. De andere editie van 2012 vind plaats op de vrijdagavond van de Wereldhavendagen Een traditie is hiermee geboren!

Hoe het begon
Een driekoppige afvaardiging van het bestuur van Jong Havenvereniging heeft het in de zomer van 2011 besloten: ‘nu gaan we het echt doen’. Het plan om een havenbreed feest van en voor de haven neer te zetten, zoals dat vroeger veel vaker werd gedaan, werd in een mum van tijd uitgevoerd. En met succes! Op 2 september 2011, de vrijdag van de Wereldhavendagen, kwamen 1.100 mensen – jong en oud – naar de Cruiseterminal voor de eerste RTM Port Party.

En hoe het verder gaat
Het succes van een mooi feest met 1.100 mensen en de vele positieve reacties smaken naar meer; opnieuw een RTM Port Party dus. De inzet is dit keer 1.500 gasten. Dat dit feest wordt gedragen door de havengemeenschap, spreekt uit het feit dat veel bedrijven in en om de haven zich als sponsor hebben aangemeld. Zie de officiële flyer (in de bijlage) voor welke namen zich aan de RTM Port Party hebben verbonden.

Het programma
De RTM Port Party Winter Edition gaat op 17 februari 2012 om 17.00 uur van start in de Cruise Terminal Rotterdam, een historische locatie voor de haven en een vertrouwd centrum vanwege de goedbezochte borrels als Frank010. Entree is gratis, wel vragen wij de gasten zich vooraf aan te melden via www.rtmportparty.nl of [email protected]. De muziek wordt de hele avond geregeld door DJ Ozzie, DJ Cuzco, Live Saxofone en MC S.

Jong Havenvereniging
Jong Havenvereniging is in het voorjaar van 2008 opgericht als zakelijk netwerk voor haven-, maritieme en logistieke young professionals in en om de Rotterdamse haven. Met zo’n vierhonderd leden en even zoveel verschillende werkgevers biedt Jong Havenvereniging toegang tot het jonge Rotterdamse havennetwerk. Naast dat RTM Port Party een havenbreed feest moet worden, wil Jong Havenvereniging hiermee toegang tot het havennetwerk bieden aan jongeren van buiten de haven.

Meer… RTM Port Party