Jan Hoegee nieuwe Innovatiedirecteur Maritiem en Offshore bij TNO

Jan Hoegee is per 1 februari 2012 benoemd tot Innovatiedirecteur Maritiem en Offshore bij TNO. Hij volgt Wouter Kruijt op, die deze functie op interim-basis de afgelopen drie jaar heeft vervuld en het innovatiegebied binnen TNO heeft opgezet. In deze functie zal Jan het gezicht van TNO zijn in de Maritiem en Offshore markt. Daarbij bouwt hij voort op het fundament dat Wouter de afgelopen jaren in deze markt heeft opgezet.

J.H. (Jan) Hoegee (1962) werkte afgelopen 7 jaar bij Imtech Marine and Offshore in diverse service en (wereldwijde) sales functies. Hij was daarmee verantwoordelijk voor de invulling van de marktbehoefte met betrekking tot de (systeem)integratie van technische oplossingen in de maritieme (defensie)markt. Hiervoor was Jan Hoegee werkzaam in verschillende functies bij de Koninklijke Marine, KLM en HRP Europe.

Wouter Kruijt gaat verder als interim manager via zijn bedrijf Bakboord. Maritiem en Offshore is een van de 20 innovatiegebieden van TNO en maakt deel uit van het thema Industriële Innovatie. TNO is een onafhankelijke innovatie-organisatie. We verbinden mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterkt. Met circa 4.000 professionals werkt TNO aan toepasbare kennis en oplossingen voor wereldwijde schaarsteproblemen. TNO focust haar inspanningen op 7 thema’s.

Meer… TNO