Holmatro introduceert de CylinderFinder

CylinderFinder, de nieuwe cilinder selectiewizard van hydrauliekspecialist Holmatro uit Raamsdonksveer, helpt om snel de juiste keuze te maken uit het grote assortiment hydraulische cilinders. ‘Mastering power’ begint nu bij ‘Mastering het selectieproces’.

De webgebaseerde CylinderFinder ondersteunt Holmatro-klanten in een vroeg stadium van het aankoopproces, wanneer men zoekende is naar de juiste cilinder voor een specifieke toepassing. Diverse filters, onder andere wat betreft het tonnage en de slaglengte van de cilinders, verkleinen de selectie stapsgewijs. Deze selectie kan nog verder worden verfijnd door het type cilinder, de retourvorm en het materiaal van de cilinder te kiezen. De wizard geeft op basis van de ingegeven specificaties uiteindelijk een overzicht van de mogelijk toepasbare cilinders.

Voor zowel nieuwe klanten als bestaande zal de CylinderFinder van toegevoegde waarde zijn bij het kiezen van de juiste cilinder uit het standaard assortiment van Holmatro. Maar ook op het gebied van speciale projecten en op maat gemaakte cilinders heeft het bedrijf een bewezen staat van dienst. In nauwe samenwerking met de klant wordt gezocht naar een doeltreffende oplossing.

De CylinderFinder is te raadplegen via de website van Holmatro en momenteel beschikbaar in vijf talen. Holmatro-dealers hebben de mogelijkheid om de wizard in hun eigen sites te integreren.

De Holmatro Groep is een mondiaal opererend bedrijf met productiefaciliteiten in Nederland en de VS, en verkoopkantoren in Engeland, China en Polen. Holmatro ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert innovatieve en hoge kwaliteit hydraulische producten voor haar business units Rescue equipment en Industrial equipment. Het is Holmatro’s ambitie om haar productrange te ontwikkelen binnen de filosofie waar het bedrijf voor staat: Mastering Power. Strategie, producten en dienstverlening zijn afgestemd op het helpen van klanten bij het succesvol inzetten van de krachten die ze nodig hebben.

Meer… Holmatro