TACK Magazine is er voor de jeugdzeilers

Met TACK Magazine krijgt de jeugdzeilsport eindelijk een eigen platform. Want TACK laat zien waar het om gaat in de jeugdzeilsport.

Op www.tackmagazine.nl staat uitgebreide informatie over alle aspecten van het (wedstrijd)zeilen. TACK is ook een online community voor jeugdzeilers (Facebook &Twitter).

TACK Magazine biedt alles wat zeilende jongeren graag willen zien op het web:
 Nieuwtjes
 Spectaculaire video’s
 Wedstijdverslagen
 Interviews met (top)zeilers
 Tips & Tricks
 Alles over materiaal en techniek
 Wedstrijd- en evenementenschema

Waarom TACK Magazine?
Vele duizenden zeilers van 8 tot 20 jaar zijn actief in de zeilsport. Deze groep wordt begeleid door een nog groter aantal ouders, trainers en coaches.
Deze actieve groep is fanatiek met hun sport bezig. Ze willen weten wat er speelt op wedstrijdniveau en zijn zeer geïnteresseerd in de ontwikkelingen op het gebied van materiaal, zeiltechniek etc.
De volwassen watersporter werd al ruimschoots door de media bediend met vele magazines, televisieprogramma’s en websites. Nu is er voor de actieve jeugdzeiler eindelijk een mediaplatform dat goed aansluit bij hun interesses en belevingswereld.
Op TACK Magazine kunnen zeilorganisaties hun berichten over de zeilklassen en evenementen laten plaatsen. Bedrijven kunnen op www.tackmagazine.nl tegen zeer aantrekkelijke tarieven met hun advertentie gericht communiceren met een absolute doelgroep: alle jeugdzeilers, coaches en begeleiders.

Meer… TACK Magazine