ScheGro introduceert; Livingstone – de ontdekking van het nieuwe zitten op Europort 2011!

In de professionele vaart brengen schippers beroepshalve veel tijd door in een stuurstoel. De ene mens is de andere niet, maar stuk voor stuk moeten ze goed kunnen zitten. Lengte, gewicht, postuur zijn allemaal factoren die daarbij een rol spelen.

Daarom introduceert Scheepsbenodigdheden Groothandel ScheGro BV op de beurs Europort 2011 (8-11 november) een geavanceerde stoel waarvan ieder onderdeel via een afstandsbediening heel eenvoudig elektronisch is in te stellen. Eén kleine verandering in een instelling kan voor het zitcomfort al een groot verschil maken.
Voor de kenners lichten we de techniek achter deze innovatieve stoel even toe: de Livingstone kan worden geleverd met in totaal 10 interne motoren. Deze zorgen ervoor dat iedere bestuurder met een sleutel de stoel persoonlijk optimaal kan instellen. De geheugenfunctie die hiervoor wordt aangesproken is vrijwel onbeperkt.
Instelbaar zijn: zitkussendiepte, -kanteling en voorste deel zitkussen, complete rugkussenhoogte, bovenste deel van de rug, lendensteun, hoofdsteun, glijbanen en de hoogte van de complete stoel.
De armleuning is aan het zitvlak bevestigd. Dit zorgt voor optimale stabiliteit. De hoogte wordt door middel van een gasveer ingesteld. Ook is de leuning kantelbaar en wegklapbaar, om gemakkelijk uit de stoel te komen.
Naast de professionele vaart is de stoel ook bijzonder geschikt voor luxere schepen waar hoge eisen worden gesteld aan het design van de stoel. De Livingstone past met zijn luxe en moderne uiterlijk in een dergelijke omgeving.

Geïnteresseerd? U bent van harte uitgenodigd om even een kijkje te nemen op de stand van ScheGro BV, waar wij naast de Livingstone ook zoals vertrouwt een groot deel van onze uitgebreide collectie stuurstoelen zullen plaatsen. Dus kom langs en neem plaats, wij beantwoorden graag uw vragen.

Dat het al sinds jaar en dag vaste prik is dat ScheGro BV met een groot deel van hun stuurstoelen collectie op Europort te vinden is, zal bij vele mensen bekend zijn. ScheGro BV doet echter meer dan alleen stuurstoelen. Als Scheepbenodigdheden Groothandel leveren wij vrijwel alles wat nodig is op de binnen- en zeevaart, zoals werk-, bagger- en offshore schepen; van ankerbal tot zwemvest.

Meer… ScheGro