Succesvolle Open Dag Imtech Marine & Offshore

De open dag van Imtech Marine & Offshore, Radio Holland, Koninklijke Dirkzwager en Imtech ICT, zaterdag 28 april, was een succes. Meer dan 80 geïnteresseerden, grotendeels studenten met Technische of ICT achtergrond op MBO en HBO niveau, bezochten Imtech Marine & Offshore in de Rotterdamse Waalhaven.

Imtech is hard bezig met het binnenhalen van nieuw talent. Naast de landelijke campagne ‘Imtech gaat voor de top’ worden er op diverse Imtech locaties Open Dagen georganiseerd, zodat technici en ict-ers een goede indruk krijgen van Imtech.

In de entreehal van Imtech Marine & Offshore presenteerden de vier bedrijven, allen onderdeel van Imtech N.V., zich. De bezoekers konden zich oriënteren, vacature informatie bekijken, genieten van een hapje en drankje en vervolgens een rondleiding volgen door de vestiging. Op allerlei plekken in het gebouw vertelden Imtech-medewerkers enthousiast over hun werk en demonstreerden diverse technologieën. Hierdoor werd een goede indruk gegeven van de werkzaamheden maar ook van de werksfeer. Een leuke bijkomstigheid was dat alle bezoekers kans maakten op een laptop. De gelukkige winnaar is Michel Hosters. De afgestudeerde HBO Informatica student heeft de laptop woensdag 23 mei in ontvangst genomen. Michel: “Een vriend van mij, William Schep, werkt bij Imtech Marine & Offshore, en is hier erg enthousiast over. Ik wilde ook wel eens een kijkje wilde nemen bij Imtech, en dat kon tijdens de Open Dag. Ik ga op kennismakingsgesprek bij Koninklijke Dirkzwager, dus misschien ben ik binnenkort ook wel werkzaam binnen Imtech.”

Inmiddels zijn er diverse cv’s en ingevulde sollicitatieformulieren binnengekomen. Annet Boers, senior communications manager: “We hopen dat we technici en ict-ers geënthousiasmeerd hebben om voor één van de Imtech bedrijven te gaan werken. Imtech is de ideale werkgever voor alle ‘high potentials’ in de techniek die een interessante en eventueel internationale carrière ambiëren.

Meer weten?
Kijk op www.imtech.nl/jobs of www.imtech.nl/marine.
Voor meer informatie over de vacatures kunt u terecht bij:
– HR afdeling Imtech Marine & Offshore:
Tel. 010 – 487 1903; Email: [email protected]
– HR afdeling Radio Holland Group:
Tel. 010 – 4283 365; Email: [email protected]
– HR afdeling Koninklijke Dirkzwager:
Tel. 010 – 593 16 00; Email: [email protected]
– HR afdeling Imtech ICT:
Tel. 070 – 313 02 11; Email: [email protected]

Foto: Michel Hosters was de winnaar van de laptop. Van links naar rechts: Viky Blanco, personnel manager Koninklijke Dirkzwager, Annet Boers, Senior Communications Manager Imtech Marine & Offshore en Radio Holland Group en laptopwinnaar Michel Hosters.

Bron: Radio Holland, 24-05-2007;