ON DECK wordt distributeur BLUE PERFORMANCE

Per 1 januari 2007 wordt On Deck officieel de distributeur van Blue Performance in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk. Blue Performance levert sinds 2003 universele producten die aan boord van scherpe jachten opbergruimte en bescherming van accessoires bieden. Dat gebeurde onder de vlag van Interfield Sports, maar Blue Performance gaat na vier jaar een nieuwe koers varen. Het gehele assortiment is vanaf 1 januari uit voorraad leverbaar vanuit het On Deck-magazijn in Weteringbrug.

Verdere internationale uitbreiding van Blue Performance is mogelijk doordat de fabriek in het Verre Oosten staat. In januari en februari 2007 introduceert Blue Performance dertien nieuwe producten naast het reeds bestaande assortiment. De meest opvallende toevoeging is de huik (sailcover), die in zes maten leverbaar is. Door een simpele velcro-sluiting is de gieklengte verstelbaar en past de huik op alle type zeilboten. Tijdens de Mets in november veroverde Blue Performance met dit product een nominatie voor de Dame Design Award.

Blue Performance ontwikkelt vernuftige artikelen, die aan boord van jachten bescherming en opbergruimte bieden. Van dekzeilen, zonneschermen en giektenten in meerdere uitvoeringen, tot hoezen voor zeekaarten en tassen voor schoten en lieren. Jan-Pieter Botman van On Deck: “Dankzij de uitbreiding met Blue Performance is ons assortiment nog completer. We leveren nu van technische zeilkleding, kwalitatief touwwerk, Harken-jachtbeslag, starthorloges tot functionele accessoires.”

Over On Deck
In 2005 gingen Imhoff en LA 84 gezamenlijk verder onder de naam On Deck. Deze Nederlandse watersportgroothandel in Weteringbrug levert nu sterk touwwerk, doordacht jachtbeslag van Harken en technische zeilkleding van Imhoff. Daarnaast distribueert On Deck grote en innovatieve topmerken als: Le Chameau laarzen, Baltic zwemvesten en harnassen en McLube droge smeermiddelen. De medewerkers zijn allemaal gepassioneerde zeilers en houden met hun praktijkervaring het assortiment actueel. Trends en noviteiten in de zeilsport zijn zo niet te missen.

Bron: WWW.ON-DECK.NL, 01-12-2006;