C-Job Naval Architects bestaat 10 jaar

Foto: C-Job Naval Architects.

C-Job Naval Architects bestaat deze maand 10 jaar. Het bedrijf begon als een bureau en is nu uitgegroeid tot gerespecteerd bedrijf. Met verschillende projecten en het groeiende aantal disciplines kijkt directeur Basjan Faber terug op de belangrijkste momenten van de afgelopen 10 jaar.  

Basjan Faber: “Wat de schepen betreft, zijn er talrijke mijlpalen geweest. De St. Pierre, een Trailing Suction Hopper Dredger, dat was waarschijnlijk het eerste schip waar we het concept, de basis en het gedetailleerd ontwerp voor gemaakt hebben. Een ander gedenkwaardig project was het vrachtschip Atlantic Dawn. We zijn erg trots dat wij aan het initiële concept en basisontwerpen voor de Texelstroom hebben gewerkt en de CNG-Electric passagiers veerboot die de 2017 Shippax Ferry Award heeft gewonnen. En natuurlijk ook de dredgers die we voor DEME en Van Oord hebben ontworpen, dat zijn ook significante schepen.”

Het C-Job team is uitgegroeid tot ruim 75 medewerkers, werkzaam in drie locaties in Nederland; Joure, Rotterdam en het hoofdkantoor is in Hoofddorp.

De komende 10 jaar
De groei bij C-Job Naval Architects moet door “kennis worden aangedreven”, aldus Faber. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf de investeringen in R&D uitgebreid op onderwerpen als inoovatieve processen, Big Data en duurzaamheid.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >