Nominaties Offshore Energy Public Outreach Award bekend

Opening Gala Dinner & Awards Show van 2016 in de Beurs van Berlage. Fit jaar in Het Scheepvaartmuseum.

De drie genomineerden voor de Offshore Energy Public Outreach Award zijn bekend. De award wordt uitgereikt aan een bedrijf, organisatie of project actief in de offshore energie industrie die uitstekend hebben gepresteerd op het gebied van publieksbereik. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Openings-Gala en Awards Show van Offshore Energy op maandag 9 oktober in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

De jury bestaande uit Saskia Tates (General Counsel, ENGIE E & P), Sander Vergroesen (Managing Director, IRO), Jo Peters (Secretary General, NOGEPA), Frederik Rijkens (Senior Project Management Consultant, Ocean Flow International) en Didi te Gussinklo Ohmann Project Director, Van Oord Offshore Wind) hebben de volgende projecten uitgekozen om te nomineren voor de Offshore Energy Public Outreach Award:

  • Buccaneer Delft
  • Our Oceans Challenge
  • TransitieCoalitie

Naast de prijsuitreiking op het gala in Het Scheepvaartmuseum wordt er een culinair diner geserveerd met een muzikaal intermezzo van de Bigband Junior Jazz Unlimited. De avond wordt gehost door Pep Rosenfeld, oprichter van Boom Chicago.

Het gala is bijna uitverkocht
Bent u geïnteresseerd om naar het gala te gaan? Het Offshore Energy Opening Gala Dinner and Awards Show is bijna uitverkocht. Bekijk de website voor meer informatie over de mogelijkheden: www.offshore-energy.biz/special-events/opening-gala-dinner/

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >