Nieuwe jongerenambassadeurs voor de maritieme sector

YMR's aan boord van B.A.P. Union in Rotterdam. Foto: Maritime by Holland.

Tijdens de 40e editie van de Wereldhavendagen worden de nieuwe jongerenambassadeurs voor de maritieme sector bekend gemaakt. Aan boord van het loodsvaartuig Polaris van het Loodswezen krijgen de 10 kandidaten te horen, wie zich het komende studiejaar Young Maritime Representatives (YMR) mogen noemen.

Het PR & Communicatie Expertpanel van Nederland Maritiem Land (NML) heeft de afgelopen maanden een selectie gemaakt uit 10 studenten, afkomstig van een maritieme opleiding op mbo-, hbo- of universitair niveau. Deze kandidaten hebben zich voor het panel gepresenteerd en hebben een vlog gemaakt over een thema binnen de maritieme sector. Deze vlogs zijn te zien op maritimebyholland.nl.

De voorzitter van Nederland Maritiem Land, Wim van Sluis, maakt op de 1e dag van de Wereldhavendagen de nieuwe YMR’s bekend.

Het is het 5e jaar dat jongeren worden verkozen om de maritieme sector als ambassadeur te vertegenwoordigen. Met dit initiatief van NML, worden jongeren door hun leeftijdsgenoten geïnteresseerd voor een opleiding en carrière binnen de maritieme sector. De YMR’s ontmoeten de jongeren op diverse maritieme evenementen. Daarnaast bieden ze een kijkje achter de schermen van de maritieme sector met bezoeken aan bedrijven en schepen. De YMR’s zijn te volgen via social media en de website.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >