Zeehavenpolitie treft heroïne lab aan tijdens controles

Foto: Zeehavenpolitie

In de afgelopen twee weken heeft de Zeehavenpolitie een aantal controles uitgevoerd in het kader van ondermijning, zo meldt de Zeehavenpolitie op hun Facebookpagina. Er zijn meer dan 100 voer- en/of vaartuigen gecontroleerd en meerdere personen zijn gekoppeld aan ondermijnende activiteiten. Er is ook een heroïne lab aangetroffen in een bedrijf nadat de Zeehavenpolitie toestemming kreeg van de Officier van Justitie om binnen te stappen. In verband met het onderzoek wat nog gaande is kan de Zeehavenpolitie verder geen uitspraken doen.  

Op de Grevelingen en het Haringvliet zijn controles gehouden en vaartuigen en voertuigen rondom het water gecontroleerd. Tijdens de controles is vooral ingezoomd op criminele activiteiten als witwassen, drugs-en mensenhandel. De Zeehavenpolitie kreeg bij de controles assistentie van de douane, belastingdienst, Landelijke Eenheid en het Team Parate Eenheid. Ook zijn er diverse voertuigen gecontroleerd in en rond de Waalhaven en Heijplaat.

Ziet u iets verdachts in en rondom de haven? Bel 112 of bel Misdaad Anoniem 08007000.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >