Zeehavenpolitie treft heroïne lab aan tijdens controles

Foto: Zeehavenpolitie

In de afgelopen twee weken heeft de Zeehavenpolitie een aantal controles uitgevoerd in het kader van ondermijning, zo meldt de Zeehavenpolitie op hun Facebookpagina. Er zijn meer dan 100 voer- en/of vaartuigen gecontroleerd en meerdere personen zijn gekoppeld aan ondermijnende activiteiten. Er is ook een heroïne lab aangetroffen in een bedrijf nadat de Zeehavenpolitie toestemming kreeg van de Officier van Justitie om binnen te stappen. In verband met het onderzoek wat nog gaande is kan de Zeehavenpolitie verder geen uitspraken doen.  

Op de Grevelingen en het Haringvliet zijn controles gehouden en vaartuigen en voertuigen rondom het water gecontroleerd. Tijdens de controles is vooral ingezoomd op criminele activiteiten als witwassen, drugs-en mensenhandel. De Zeehavenpolitie kreeg bij de controles assistentie van de douane, belastingdienst, Landelijke Eenheid en het Team Parate Eenheid. Ook zijn er diverse voertuigen gecontroleerd in en rond de Waalhaven en Heijplaat.

Ziet u iets verdachts in en rondom de haven? Bel 112 of bel Misdaad Anoniem 08007000.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >