HR transitie op het gebied van energie

Offshore Energy Job WallOffshore Energy Job Wall

De energie industrie kampt met een nieuwe realiteit waar kostenreductie, veranderingen en noodzakelijke samenvoegingen van partijen orde van de dag zijn. Daarbij spelen factoren als digitalisatie, innovatie en uitdagende business modellen ook mee.

Transformation through your Human Capital
Tijdens Offshore Energy 2017 worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR binnen de volledige energie industrie besproken tijdens de Technische Conferentie Sessie: Transformation through your Human Capital.

Offshore Energy Job Wall
De sessie richt zich op het navigeren van de nieuwe HR realiteit door het optimaliseren van harmoniseren van de organisatie structuur waardoor deze weerbaarder en flexibeler wordt. Tijdens de beursdagen worden werkzoekenden ook gefaciliteerd door een Offshore Energy Job Wall waar beschikbare vacatures op vermeld worden.

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC)
OEEC is een jaarlijks evenement dat inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Europese evenementen waar alle facetten van de offshore energy sector aan bod komen. Zowel de exploratie en productie van de conventionele energiebronnen zoals olie & gas, als duurzame energiebronnen zoals offshore wind en marine energy staan opnieuw centraal. Met ruim 12.000 (offshore) professionals en meer dan 650 deelnemende bedrijven belooft deze tiende editie op 9, 10 en 11 oktober 2017 in Amsterdam RAI weer een geweldig evenement te worden.

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >