HR transitie op het gebied van energie

Offshore Energy Job WallOffshore Energy Job Wall

De energie industrie kampt met een nieuwe realiteit waar kostenreductie, veranderingen en noodzakelijke samenvoegingen van partijen orde van de dag zijn. Daarbij spelen factoren als digitalisatie, innovatie en uitdagende business modellen ook mee.

Transformation through your Human Capital
Tijdens Offshore Energy 2017 worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR binnen de volledige energie industrie besproken tijdens de Technische Conferentie Sessie: Transformation through your Human Capital.

Offshore Energy Job Wall
De sessie richt zich op het navigeren van de nieuwe HR realiteit door het optimaliseren van harmoniseren van de organisatie structuur waardoor deze weerbaarder en flexibeler wordt. Tijdens de beursdagen worden werkzoekenden ook gefaciliteerd door een Offshore Energy Job Wall waar beschikbare vacatures op vermeld worden.

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC)
OEEC is een jaarlijks evenement dat inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Europese evenementen waar alle facetten van de offshore energy sector aan bod komen. Zowel de exploratie en productie van de conventionele energiebronnen zoals olie & gas, als duurzame energiebronnen zoals offshore wind en marine energy staan opnieuw centraal. Met ruim 12.000 (offshore) professionals en meer dan 650 deelnemende bedrijven belooft deze tiende editie op 9, 10 en 11 oktober 2017 in Amsterdam RAI weer een geweldig evenement te worden.

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >