Optreden Level 42 op de BigRoll Baffin

Het speciale ladingschip BigRoll BaffinHet speciale ladingschip BigRoll Baffin

Het 173 meter lange speciale ladingschip BigRoll Baffin, dat voor de Wereldhavendagen midden op de Nieuwe Maas naast de Erasmusbrug ligt, zal het podium zijn van muzikale optredens van onder andere Level 42.

Verder staan Nielson, Fuse en de Rotterdamse Sabrina Starke op het programma. In het kader van het thema ‘Werelds!’ zullen de Afro-Caraïbische band Kuenta i Tambu, slagwerkgroepen Alaor Soares, Oké Senè en de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers op het podium de muzikale strijd met elkaar aangaan. Ook is er een optreden van de Marinierskapel en Balkanopolis.

De daverende slotact wordt verzorgd door de Britse jazzfunk-groep Level 42. Zij scoorden in de jaren 80 hun grootste hits met nummers als ‘Lessons In Love’, ‘Running In The Family’ en ‘Heaven In My Hands’.

Het muzikale programma is op zaterdag 2 september van 21:00 tot 22:45 uur gratis te zien vanaf de Holland Amerikakade, Willemskade en de Erasmusbrug in Rotterdam.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >