Voorbereidingen Dredging Today Conference in volle gang

Met nog maar 2,5 maand te gaan tot de Dredging Today Conference op 9 & 10 oktober in Amsterdam RAI, wordt het inhoudelijke programma steeds groter. Afgevaardigden uit Nederland en van over de hele wereld zoals Van Oord, Royal IHC, Havenbedrijf Rotterdam, Havenbedrijf Amsterdam, USK MOST en Rabobank gaan het podium betreden om te spreken tijdens de Dredging Today Conference.

Femke Perlot-Hoogeveen, Conference Manager: “We hebben een hele goede start gehad met de voorbereiding op onze eerste Dredging Today Conference. Momenteel zitten we in een vergevorderde fase. De inhoud van het programma wordt steeds duidelijker en we hebben al veel bevestigde sprekers. Ook werken we hard aan het aantrekken van nationale en internationale delegates.”

Dredging Today Conference met als thema: ‘Change Climate, Resilient Business’
‘Change Climate, Resilient Business’ is het thema op de 1e Dredging Today Conference op 9 en 10 oktober in Amsterdam RAI. De conferentie biedt een toekomstgerichte agenda met aandacht voor zaken doen in plaats van technologie. Welke bedrijfsstrategieën zijn er nodig als gevolg van economische, sociale en milieu-uitdagingen? Wat maakt de baggerindustrie toekomstbestendig?

De conferentie wordt ondersteund door de International Association of Dredging Companies (IADC) en maakt deel uit van een baggerplatform, dat ook bestaat uit het online nieuwsportaal DredgingToday.com en de onlangs uitgegeven Dredging Vessel Directory.

Kijk voor het programma en conferentie updates op: www.dredgingconference.com.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >