Voorbereidingen Dredging Today Conference in volle gang

Met nog maar 2,5 maand te gaan tot de Dredging Today Conference op 9 & 10 oktober in Amsterdam RAI, wordt het inhoudelijke programma steeds groter. Afgevaardigden uit Nederland en van over de hele wereld zoals Van Oord, Royal IHC, Havenbedrijf Rotterdam, Havenbedrijf Amsterdam, USK MOST en Rabobank gaan het podium betreden om te spreken tijdens de Dredging Today Conference.

Femke Perlot-Hoogeveen, Conference Manager: “We hebben een hele goede start gehad met de voorbereiding op onze eerste Dredging Today Conference. Momenteel zitten we in een vergevorderde fase. De inhoud van het programma wordt steeds duidelijker en we hebben al veel bevestigde sprekers. Ook werken we hard aan het aantrekken van nationale en internationale delegates.”

Dredging Today Conference met als thema: ‘Change Climate, Resilient Business’
‘Change Climate, Resilient Business’ is het thema op de 1e Dredging Today Conference op 9 en 10 oktober in Amsterdam RAI. De conferentie biedt een toekomstgerichte agenda met aandacht voor zaken doen in plaats van technologie. Welke bedrijfsstrategieën zijn er nodig als gevolg van economische, sociale en milieu-uitdagingen? Wat maakt de baggerindustrie toekomstbestendig?

De conferentie wordt ondersteund door de International Association of Dredging Companies (IADC) en maakt deel uit van een baggerplatform, dat ook bestaat uit het online nieuwsportaal DredgingToday.com en de onlangs uitgegeven Dredging Vessel Directory.

Kijk voor het programma en conferentie updates op: www.dredgingconference.com.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >