Maritieme professionals gevraagd als docent

Foto: Pixabay.

Omdat STC en ROC Friese Poort een tekort hebben aan docenten voor de maritieme opleidingen, doen zij een oproep aan maritieme professionals. De onderwijsinstellingen roepen alle bedrijven die aangesloten zijn bij Netherlands Maritime Technology (NMT) op om maritieme professionals in te zetten om de kwaliteit van het onderwijs op niveau te houden. 

Op de vakspecifieke gebieden zoals scheepsconstructie, werktuigbouw en maritieme techniek is het moeilijk om een senior docent te vinden.

“Dit had ik eerder moeten doen.” Een veelgehoorde uitspraak onder maritieme professionals die hun kwaliteiten zijn gaan inzetten om in de nieuwe generatie het vak te leren, zo meldt Nederland Maritiem Land.

Bekijk het overzicht van de vacatures van het STC op stc-group.nl/vacatures  of op www.maritiemevacaturebank.nl. De openstaande vacatures van ROC Friese Poort staan op www.maritiemland.nl.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >