Falck Safety Services en Scaves gaan samenwerken

Paul Boumans , commercieel directeur van Falck Safety Services en Jan Snijders, directeur Scaves tekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Falck Safety Services en Scaves opleidingscentrum voor technische trainingen, zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Scaves gaat op het Falck oefencentrum op de Maasvlakte diverse technische trainingen verzorgen voor de klanten van beide bedrijven. Ook op de trainingslocaties in Amsterdam en Den Oever gaan beide bedrijven nu deze trainingen verzorgen.

De klanten van Falck kunnen ook bij Scaves in Schoonebeek technische trainingen volgen. Naast de offshore, maritieme en wind veiligheidstrainingen van Falck wordt het trainingsportfolio van Falck hiermee uitgebreid met diverse trainingen conform SOG (SSVV Opleidingen Gids), zoals het veilig begeleiden van lasten of verplaatsen van lasten met handhijsgereedschap, en ook het werken met of toezicht houden op steigers.

Met een trainingslocatie in Schoonebeek kan Falck haar klanten in het noordoosten van Nederland nog beter van dienst zijn. Scaves en Falck kunnen de technische trainingen ook op klantlocaties verzorgen.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Aug 2017 >>
MTWTFSS
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

17 september Vlaamse Havendag in Gent

De Gentse haven komt naar je toe! Onder dat motto kun je op de Vlaamse Havendag zelf ontdekken hoe de haven van Gent het vervoer van 51 miljoen ton goederen en grondstoffen per jaar in goede banen leidt. Bezoek op zondag 17 september 2017 de haven van Gent en maak kennis met alle transportmiddelen die […]

read more >

Offshore WIND Conferencie 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >