IHC gaat samenwerkingsverband aan met Indonesische rederij

Arnold den Boon and Margaretha Pattihahuan. Foto: IHC

IHC en de Indonesische rederij PT. Humpuss gaan samenwerken in baggeractiviteiten in Indonesië. Hiervoor hebben de twee bedrijven een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Volgens IHC wil PT. Humpuss gebruik maken van de kennis en expertise van IHC op het gebied van engineering, productie en het bouwen van hoogwaardige geïntegreerde schepen en apparatuur voor de baggermarkt.

Margaretha Pattihahuan, Managing Director van PT MISI Hutama Internasional, een dochteronderneming van PT. Humpuss: “Met deze samenwerking willen we onze bestaande vloot van LNG-, olie- en petrochemische carriers, sleepboten en duwbakken uitbreiden. Door een baggerafdeling op te richten, willen we een vloot opbouwen en onze expertise uitbreiden op het gebied van baggeren. We zijn blij dat IHC onze partner is.”

Arnold den Boon, IHC Executive Director Sales: “We zijn verheugd met deze overeenkomst en we zijn ervan overtuigd dat dit het begin is van een lange samenwerking tussen onze bedrijven. We kijken ernaar uit om bij te dragen aan de groei van de lokale baggermarkt.”

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Aug 2017 >>
MTWTFSS
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

17 september Vlaamse Havendag in Gent

De Gentse haven komt naar je toe! Onder dat motto kun je op de Vlaamse Havendag zelf ontdekken hoe de haven van Gent het vervoer van 51 miljoen ton goederen en grondstoffen per jaar in goede banen leidt. Bezoek op zondag 17 september 2017 de haven van Gent en maak kennis met alle transportmiddelen die […]

read more >

Offshore WIND Conferencie 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >