Vaarseizoen geopend bij Maritiem Museum in Rotterdam

Opening va het vaarseizoen bij het Maritiem Museum. Foto: Theo de Man.

Op zondag 12 juni stapten de eerste bezoekers aan boord bij de eerste rondvaart van deze zomer in de vernieuwde museumhaven van het Maritiem Museum in Rotterdam. Bij de rondvaart is de vernieuwde haven van het museum gepresenteerd aan zakelijke relaties, vrienden en buren van het museum.

Meevaren op historische schepen
Vanaf nu kunnen bezoekers iedere zondag tot en met 27 augustus meevaren op een van de varende topstukken van het museum. Tickets voor de zondagse vaartochten zijn te boeken via maritiemmuseum.nl/tickets.

Vernieuwde kade en steigers en een nieuwe museum app
De informatievoorziening van het Maritiem Museum is verbeterd en er is volop ‘lading’ geplaatst op de kade en steigers die het verhaal vertelt van de haven van vroeger, nu en in de toekomst. En er is een gratis Maritiem Museum App gelanceerd, die zorgt voor extra beleving tijdens het museumbezoek.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Aug 2017 >>
MTWTFSS
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

17 september Vlaamse Havendag in Gent

De Gentse haven komt naar je toe! Onder dat motto kun je op de Vlaamse Havendag zelf ontdekken hoe de haven van Gent het vervoer van 51 miljoen ton goederen en grondstoffen per jaar in goede banen leidt. Bezoek op zondag 17 september 2017 de haven van Gent en maak kennis met alle transportmiddelen die […]

read more >

Offshore WIND Conferencie 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >