Vaarseizoen geopend bij Maritiem Museum in Rotterdam

Opening va het vaarseizoen bij het Maritiem Museum. Foto: Theo de Man.

Op zondag 12 juni stapten de eerste bezoekers aan boord bij de eerste rondvaart van deze zomer in de vernieuwde museumhaven van het Maritiem Museum in Rotterdam. Bij de rondvaart is de vernieuwde haven van het museum gepresenteerd aan zakelijke relaties, vrienden en buren van het museum.

Meevaren op historische schepen
Vanaf nu kunnen bezoekers iedere zondag tot en met 27 augustus meevaren op een van de varende topstukken van het museum. Tickets voor de zondagse vaartochten zijn te boeken via maritiemmuseum.nl/tickets.

Vernieuwde kade en steigers en een nieuwe museum app
De informatievoorziening van het Maritiem Museum is verbeterd en er is volop ‘lading’ geplaatst op de kade en steigers die het verhaal vertelt van de haven van vroeger, nu en in de toekomst. En er is een gratis Maritiem Museum App gelanceerd, die zorgt voor extra beleving tijdens het museumbezoek.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Jun 2017 >>
MTWTFSS
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Offshore WIND Conference

OWC 2017 will focus on the opportunities for the offshore wind sector over the next ten years and beyond. What will upcoming tenders offer the supply chain (short term)? What are the trends and opportunities after 2023? While also tackling subtopics such as cost reduction, innovations, subsidy and cooperation with the oil and gas industries. […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >