VIDEO: 3 spectaculaire start-ups van PortXL in Rotterdam

Met deze video’s krijg je een kijkje achter de schermen van 3 van de start-ups van PortXL. Op 22 juni is de Shakedown van PortXL in de Maassilo in Rotterdam. De PortXL startup teams hebben tijdens het 3 maanden PortXL-programma heel hard gewerkt om lancerende klanten te vinden, nieuwe beleggers of partners die hen kunnen helpen bij het bouwen van hun bedrijf. Tekst gaat verder onder de video’s.

PortXL in Rotterdam werkt samen met toonaangevende bedrijven, organisaties en individuen over de hele wereld, van Singapore, Houston naar Piraeus. Het doel van PortXL is om innovatieve bedrijven in de havens te laten versnellen.

Bij de Shakedown zullen de startups laten zien wat het programma hen heeft gebracht met behulp van mentoren, partners en experts. De Shakedown belooft nog spectaculairder te worden dan vorig jaar. Met een demo vloer, leuke video’s, aparte sessies van onze partners en meer.

PortXL richt zich op het bouwen van het ecosysteem dat waarde creëert voor alle stakeholders. Zij streven ernaar om start-ups te versnellen in een tijdsbestek van 3 maanden. Hoe bereiken ze dat? Met een intens mentor gedreven programma gericht op haven gerelateerde industrieën. Port XL bestaat uit oprichters, investeerders en bedrijfspartners zoals Van Oord, Haven van Rotterdam, EY, ECE, Vopak, Uniper, Boskalis, Rabobank, Rotterdamse Havenfonds en InnovationQuarter die de ondernemende reis ondersteunen en versnellen. Port XL gelooft dat het programma waarde creëert voor een groter netwerk. Alles wat zij doen is gericht op het kweken en verstoren van de maritieme, logistieke, energie- en chemische / raffinaderijmarkten.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Posted on May 24, 2017 with tags .

Carrière>

Events>

<< Aug 2017 >>
MTWTFSS
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

17 september Vlaamse Havendag in Gent

De Gentse haven komt naar je toe! Onder dat motto kun je op de Vlaamse Havendag zelf ontdekken hoe de haven van Gent het vervoer van 51 miljoen ton goederen en grondstoffen per jaar in goede banen leidt. Bezoek op zondag 17 september 2017 de haven van Gent en maak kennis met alle transportmiddelen die […]

read more >

Offshore WIND Conferencie 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >