VIDEO: Waarom jij Young Maritime Representative wilt worden

De zoektocht naar de nieuwe jongerenambassadeurs voor de maritieme sector is afgelopen april van start gegaan. Er zijn al een aantal kandidaten aangemeld maar Nederland Maritiem Land is op zoek naar meer. De zogenaamde Young Maritime Representatives (YMR’s) gaan zich een studiejaar lang onderdompelen in deze top-sector, met maar één doel voor ogen; jongeren interesseren voor een opleiding en baan binnen de maritieme wereld. En… Je maakt kans om toffe uitstapjes te maken zoals het tegemoet varen van de containerreus MOL Triumph! Bekijk de vlog van YMR, Peter Paul:

Jongeren die voor deze rol in aanmerking willen komen, kunnen zich nog tot vrijdag 9 juni opgeven.

Enthousiaste studenten, afkomstig van maritieme opleidingen op mbo-, hbo- en universitair niveau, gaan tijdens het ambassadeurschap de maritieme wereld ervaren. Dit doen zij door het bezoeken van evenementen en gebeurtenissen, maar ook door in gesprek te gaan met topspelers uit de industrie. Zij nemen een kijkje achter de schermen en bouwen een krachtig netwerk op.

Inschrijven voor YMR
Ben jij een enthousiaste maritieme student die geschikt zou zijn om andere jongeren te kunnen interesseren voor een opleiding en baan binnen de maritieme wereld, of ken je er een? Geef jezelf of iemand anders op via http://maritimebyholland.nl/ymr2017/.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Aug 2017 >>
MTWTFSS
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

17 september Vlaamse Havendag in Gent

De Gentse haven komt naar je toe! Onder dat motto kun je op de Vlaamse Havendag zelf ontdekken hoe de haven van Gent het vervoer van 51 miljoen ton goederen en grondstoffen per jaar in goede banen leidt. Bezoek op zondag 17 september 2017 de haven van Gent en maak kennis met alle transportmiddelen die […]

read more >

Offshore WIND Conferencie 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >