KotugSmit tekent langdurig sleepcontract met MOL

KotugSmit sleept MOL Triumph de haven van Southampton binnen. Foto: KotugSmit.

KotugSmit en Mitsui O.S.K. Lines (MOL) hebben overeenstemming bereikt over een langdurig sleepcontract voor de havens Rotterdam, Antwerpen, Gent, Terneuzen, Flushing, Bremerhaven, Hamburg, Londen en Southampton.

KotugSmit’s CEO René Raaijmakers: “Dit partnerschap met MOL onderstreept ons principe, wij geloven dat havensleepdiensten over professionele samenwerking gaat tussen alle betrokkenen. We zijn toegewijd aan de bedrijfsvoering van onze klant. Wij dagen onszelf elke dag uit om de verwachtingen van onze klant te overtreffen en om verdere uitbreiding en samenwerking in Europese havens te bewerkstelligen.”

 

 

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >