Reftrade vestigt zich op bedrijventerrein Hoeksche Waard

Reftrade en heeft op maandag 15 mei een overeenkomst getekend voor de aankoop van 6.000 m2 grond op Bedrijvenpark Hoeksche Waard in Heinenoord. Ook is er een reserveringsovereenkomst getekend om in de toekomst het bedrijf uit te kunnen breiden. Reftrade verhuurt koel/vriescontainers, verplaatsbare (semi-)permanente koel/vriesopslagruimtes en offshore containers. En zij bieden noodkoeling-contracten in geval van calamiteiten.

“Wij hebben gekozen voor het Bedrijvenpark vanwege de strategische ligging onder de rook van Rotterdam en in de nabijheid van belangrijke doorvoerwegen richting zowel het noorden als het zuiden (A29, A4 en A16).’, aldus de heren Van Dijke en Louwers van Reftrade. Bedrijvenpark Hoeksche Waard is blij met de komst van Reftrade. “Ze komen vanuit het Rotterdamse havengebied naar de Hoeksche Waard om het bedrijf uit te breiden. Hun komst sluit aan op de ambitie die de Hoeksche Waard heeft om op economisch gebied meer verbinding te leggen met de Rotterdamse regio.’, aldus André Borgdorff (president-commissaris van het Bedrijvenpark Hoeksche Waard).”

De nieuwbouw heeft een totaaloppervlakte van ca. 2.200 m2 en wordt gerealiseerd op een perceel van 6.000 m2. Naast de huidige 6.000 m2 heeft Reftrade ook een reserveringsovereenkomst getekend voor 2.880 m2. Hier kan in een later stadium uitbreiding op plaatsvinden.

Bedrijvenpark Hoeksche Waard is een gemengd bedrijventerrein in Heinenoord (gemeente Binnenmaas). Het bedrijvenpark is strategisch gelegen met het oog op Rotterdam en Antwerpen, havens en andere belangrijke bestemmingen. Er wordt 20 hectare grond uitgegeven. Het bedrijvenpark is ideaal geschikt voor ondernemers in de sectoren transport, logistieke dienstverlening, groothandel, productie en techniek.