Marinierskapel met gastartiesten tijdens Baggerfestival

Marinierskapel. Foto: Koninklijke Marine

Het Baggerfestival wordt voor de 12e keer gehouden op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli in Sliedrecht. Naast Sharon Doorson is zangeres Do nu ook bevestigd. Binnenkort wordt hier nog een grote artiest aan toegevoegd, dat maakte de organisatie op 16 april bekend.

Het Baggerfestival is een tweejaarlijks evenement voor en door Sliedrechters. De baggersector, waterbouw en de overige maritieme sectoren hebben een centrale plaats in op het festival. De haven van Sliedrecht en het aanpalende Dr. Langeveldplein vormen het centrum tijdens het tweedaagse evenement.

Programma activiteiten en artiesten
Er zijn veel activiteiten in de haven, bezoekende (bagger)schepen, diverse artiesten en orkesten, een kerkdienst, een sportactiviteit met medewerking van de Sliedrechtse sportverenigingen, braderie, een scholenprogramma en een groot symposium over waterbouw op de vrijdag.

Tijdens de eerste dag speelt het Marinierskapel met zangeres Do. De Steelband van de Koninklijke Marine speelt en de coverband Beethoven.

Het muziekprogramma op het Langeveldplein wordt op de tweede dag van het festival afgetrapt door United by Music. Daarna volgt de Marinierskapel. Aan het einde van de middag speelt de Baggerband, gevolgd door DJ Peter Gabriel met als afluiter Beethoven.

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Gepubliceerd op April 17, 2017

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >