Spectaculair Batman superjacht ‘The Gotham Project’

'The Gotham Project'. Foto: Van Oossanen

ICON Yachts en Bristow-Holmes hebben samen “The Gotham Project” verkocht en daarmee een radicaal nieuwe ontwerp in Nederland gelanceerd. “The Gotham Project” is een uiterst innovatief en gedurfd Superjacht geworden. Bristow-Holmes, Ivan Erdevicki en ICON Yachts waren vastberaden om iets nieuws, iets anders en iets spectaculairs te maken waar iedereen even bij stil blijft staan.

Het jacht is in samenwerking met Ivan Erdevicki en Naval Architects Van Oossanen ontworpen met veel input van de toekomstige eigenaar. Het jacht wordt uitgerust met een FDHF romp van Van Oossanen en het Hull Vane systeem.

Features aan boord van The Gotham Project :

  • Een verzonken Waterside Bar Unit op het achterdek met zwemplatform.
  • Ruim Aft Cockpit met zitplaatsen voor maximaal 16 gasten
  • Een zonnedek op het voordek met dompelbad
  • Een grote Flybridge met een opvallende centrale trap naar het zonnedek, symetrische barunits aan bakboord en stuurboord met grote U-vormige zitplaatsen rond opwaartse en neerwaartse hydraulische koffie tafels met roterende tafelbladen die om te klappen zijn tot een groot zonnedek.
  • Het zonnedek heeft eet en zitplaatsen voor 16 gasten rond twee eettafels met glazen bladen met daaronder glazen panelen waardoor het daglicht in de ‘sky lounge’

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >