Nieuwe deck carrier voor BigRoll Shipping

'Bigroll Beaufort' van BigRoll Shipping.

BigRoll Shipping heeft haar vierde deck carrier ‘Bigroll Beaufort’ in ontvangst genomen van Cosco Dalian Shipyard Co Ltd. Dit is de laatste deck carrier in een serie van vier. Het schip is van de Fins Zweedse 1A ijsklasse MC-klasse en zijn expliciet voor zeetransport van grote energieprojecten voor on- en offshore naar de meest ontoegankelijke gebieden ter wereld. 

BigRoll Beaufort gaat op korte termijn voor Yamgaz, een consortiom van Technip, JGC Corporation en Chiyoda, modules transporteren voor het Yamal-LNG project.

BigRoll Beaufort zal een project op korte termijn met Yamgaz, het consortium van Technip, JGC Corporation en Chiyoda voor module vervoer als onderdeel van het Yamal LNG-project in te voeren. Dit aardgas project ligt diep in het arctische gedeelte van Rusland. Deze regio is zo’n 7 tot 9 maanden per jaar van ijs en 3 maanden per jaar blijft de zon onder de horizon. In de wintermaanden zakt de temperatuur naar -40 graden Celsius.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >