Samenwerking tussen Wereldhavendagen en Hogeschool InHolland

Wereldhavendagen. Foto: Anne Reitsma.

Dit jaar wordt de 40-ste jubileumeditie van de Wereldhavendagen georganiseerd in de haven van Rotterdam. De organisatie van de Wereldhavendagen gaat een samenwerking aan met de Hogeschool InHolland Rotterdam.

Studenten van InHolland gaan in de volle breedte ondersteuning bieden aan de organisatie en de Wereldhavendagen gaat zich inzetten om waardevolle opdrachten, stages en andere activiteiten aan te bieden, die aansluiten bij het opleidingsniveau van de studenten. Op dit moment zijn studenten in een projectgroep bezig met het plannen, uitvoeren en organiseren van de formele Kick-off van de Wereldhavendagen, die op donderdag 6 april in Rotterdam plaatsvindt.

De Wereldhavendagen is het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland. Het wordt dit jaar gehouden van 1 t/m 3 september. Bezoekers van jong tot oud kunnen naast scheepsbezichtigingen, demonstraties op het water en presentaties van havenbedrijven, ook genieten van diverse activiteiten in de stad.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >