RH Marine opent kantoor in Barcelona

Nieuw kantoor van RH Marine in Barcelona. Foto: RH Marine.

Vanwege de groeiende vraag naar refitting en onderhoud van jachten in het Middellandse Zeegebied heeft RH Marine een nieuw kantoor geopend in Barcelona op 1 maart. RH marine levert verschillende diensten zoals installaties, upgrades en herinrichtingen van elektrische en automatiseringssystemen, met inbegrip van navigatie- en communicatieapparatuur.

Het nieuwe kantoor is gevestigd op Shipyard MB92 en ligt centraal ten opzichte van de belangrijke jachthavens in Barcelona, Vilanova i la Geltrú en in Tarragona.

Momenteel zijn er 10 engineers werkzaam bij RH Marine Barcelona. Zij leveren service in een breed scala aan systemen, waaronder aangepaste geïntegreerde bruggen, alarm monitoring en controlesystemen, geïntegreerde power management systemen / power distributie, AC en DC-schakelapparatuur, voortstuwing control, LED-verlichting, hydraulica automatisering, branddetectie, shore converters, CCTV, navigatie en communicatie en audiovisuele / entertainment & IT systemen.

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >