Grootste superjacht ooit gebouwd in Nederland te water

Oceanco heeft ‘Jubilee’, het grootste jacht ooit in Nederland gebouwd te water gelaten in Alblasserdam. Ze is 110 meter lang en 16.4 meter breed. Jubilee weegt iets meer dan 4.500 ton en heeft 6 dekken en een helikopterdek. Het zwembad aan boord heeft een ingebouwd aquarium. Er is plek voor 30 gasten in 15 hutten en de eigenaar kan beschikken over een eigen privédek.  

Het exterieur is ontworpen door Lobanov Design en het interieur door Sorgiovanni Designs. Superjachtmakelaar Burgess uit Londen heeft dit project bij Oceanco geïntroduceerd. Burgess verzorgde tijdens de gehele bouw de Technical Consultancy & Project Management.

Wie de eigenaar is van Jubilee is niet bekend gemaakt evenals de prijs voor het superjacht. Tekst gaat verder onder de video.

Specificaties Jubilee:
Type: casco van staal en de opbouw is van aluminium
Lengte: 110 meter
Breedte: 16,4 meter
Snelheid: 18,5 knopen
Romp: staal
Opbouw: aluminium
Exterieur ontwerp: Lobanov Design
Interieur ontwerp: Sam Sorgiovanni Designs

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >