Registratie voor grootste maritieme, offshore en energie carrièrebeurs geopend

Maritieme carrièrejagers kunnen zich vanaf nu registeren voor het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) 2017 op www.MOCE.biz. Op woensdag 19 april staat het WTC Rotterdam geheel in het teken van carrièremogelijkheden binnen de maritieme, offshore & energie sector. Net als de afgelopen 10 jaar verwelkomt de organisatie verschillende bedrijven uit de gehele sector, die op zoek zijn naar zowel nieuw talent als ervaren professionals. De toegang tot het event is gratis.

Op 19 april zijn bedrijven uit de gehele cluster, als Royal IHC, Heerema, Nederlands Loodswezen, Boskalis en Zeeland Seaports aanwezig om in contact te komen met ambitieuze studenten, starters en professionals. Ook wordt dit jaar een inhoudelijk programma aangeboden over relevante thema’s waar ruimte is voor discussie. Dit maakt MOCE ook in 2017 de grootste en meest complete carrièrebeurs in de maritieme, offshore & energie sector van Europa.

Live talkshows op Community Square
Naast een uitgebreide beursvloer biedt MOCE bezoekers dit jaar onder andere live talkshows over relevante thema’s op de speciaal ingerichte Community Square en case studies. Middels verschillende casussen presenteren bedrijven een actief of fictief probleem. Een geselecteerde groep bezoekers wordt uitgedaagd om dit binnen twee uur op te lossen. Dit biedt bezoekers de kans indruk te maken op de bedrijven.

Bezoekers op gesprek bij een potentiële werkgevers op de beursvloer
Om nog meer onder de aandacht te komen bij de bedrijven kunnen bezoekers voorafgaand aan het evenement hun cv uploaden in de cv-database van de MaritiemeVacaturebank.nl. Door middel van ‘Invite & Meet’ worden geselecteerde bezoekers uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met een potentiële werkgever op de beursvloer.

Bezoekers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via www.MOCE.biz. Op deze website is meer informatie te vinden over het beursprogramma en de aanwezige bedrijven. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan via Facebook en Twitter.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >