Registratie voor grootste maritieme, offshore en energie carrièrebeurs geopend

Maritieme carrièrejagers kunnen zich vanaf nu registeren voor het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) 2017 op www.MOCE.biz. Op woensdag 19 april staat het WTC Rotterdam geheel in het teken van carrièremogelijkheden binnen de maritieme, offshore & energie sector. Net als de afgelopen 10 jaar verwelkomt de organisatie verschillende bedrijven uit de gehele sector, die op zoek zijn naar zowel nieuw talent als ervaren professionals. De toegang tot het event is gratis.

Op 19 april zijn bedrijven uit de gehele cluster, als Royal IHC, Heerema, Nederlands Loodswezen, Boskalis en Zeeland Seaports aanwezig om in contact te komen met ambitieuze studenten, starters en professionals. Ook wordt dit jaar een inhoudelijk programma aangeboden over relevante thema’s waar ruimte is voor discussie. Dit maakt MOCE ook in 2017 de grootste en meest complete carrièrebeurs in de maritieme, offshore & energie sector van Europa.

Live talkshows op Community Square
Naast een uitgebreide beursvloer biedt MOCE bezoekers dit jaar onder andere live talkshows over relevante thema’s op de speciaal ingerichte Community Square en case studies. Middels verschillende casussen presenteren bedrijven een actief of fictief probleem. Een geselecteerde groep bezoekers wordt uitgedaagd om dit binnen twee uur op te lossen. Dit biedt bezoekers de kans indruk te maken op de bedrijven.

Bezoekers op gesprek bij een potentiële werkgevers op de beursvloer
Om nog meer onder de aandacht te komen bij de bedrijven kunnen bezoekers voorafgaand aan het evenement hun cv uploaden in de cv-database van de MaritiemeVacaturebank.nl. Door middel van ‘Invite & Meet’ worden geselecteerde bezoekers uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met een potentiële werkgever op de beursvloer.

Bezoekers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via www.MOCE.biz. Op deze website is meer informatie te vinden over het beursprogramma en de aanwezige bedrijven. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan via Facebook en Twitter.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >