Nieuwe Maritieme & Offshore Carrièregids is uit!

De nieuwste Maritieme & Offshore Carrièregids van 2017 staat sinds 24 januari online! Makkelijk, handzaam en dynamisch door het brede scala aan beeldmateriaal en bedrijfsvideo’s. De Carrièregids helpt actief en latent werkzoekenden om zich te oriënteren in deze industrie. De maritieme, offshore & energie industrie is continu aan verandering onderhevig. Waar de industrie beweegt, bewegen carrièrekansen met zich mee.

Uiteenlopende bedrijven presenteren zich met onder andere bedrijfsvideo’s en interviews. Starters en professionals vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden en wat werken in de industrie zo interessant maakt. Zo krijgt de lezer een goed beeld van het dagelijkse reilen en zeilen in deze innovatieve sector.

Praktische tips over solliciteren en het vinden van een droombaan
Naast de uiteenlopende bedrijven die in de gids staan, bevat de gids praktische tips over solliciteren en het vinden van een droombaan.

De gids is ook Engelstalig beschikbaar
De carrièregids is ook Engelstalig beschikbaar via www.maritimecareerguide.com. En in het Nederlands beschikbaar via www.maritiemecarrieregids.nl.

In 2016 maakten al ruim 35.000 bezoekers uit 194 landen gebruik van de carrièregids. Ook dit jaar dient de gids als carrièrekompas en geeft inzicht in de kansen op elk niveau van je carrière. De carrièregids wordt verspreid onder internationale opleidingsinstituten en internationale studenten woonachtig in Nederland.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >