Watum Solutions overgenomen door Castor Networks

Castor Networks neemt Watum Solutions over. Foto: Castor Networks

Castor Networks heeft Watum Solutions overgenomen, een leverancier van IT-netwerken en satellietcommunicatie voor de scheepvaart- en offshore industrie. Watum Solutions is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van IT en VSAT systemen aan boord van schepen, offshore schepen en boorplatforms. Castor leverde al wereldwijd Ku-band VSAT, L-band en 3G/4G dekking voor maritieme klanten en door Watum Solutions over te nemen ook geïntegreerde IT diensten en support.

Door de overname ontstaat een one-stop-shop voor de scheepvaart en maritieme industrie, waarbij deze klanten voor zowel hun volledige offshore als onshore IT- en communicatieoplossingen bij Castor terecht kunnen. Belangrijkste voordeel voor klanten is dat IT en communicatie diensten optimaal op elkaar zijn afgestemd en dat zij slechts één aanspreekpunt hebben, zodat ze geen tijd en energie kwijt zijn aan het op één lijn brengen van meerdere leveranciers om tot een optimale oplossing te komen.

Watum Solutions is actief in Europa, Afrika, Mexicaanse Golf, Caribische Zee en het Midden-Oosten.

 

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Aug 2017 >>
MTWTFSS
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

17 september Vlaamse Havendag in Gent

De Gentse haven komt naar je toe! Onder dat motto kun je op de Vlaamse Havendag zelf ontdekken hoe de haven van Gent het vervoer van 51 miljoen ton goederen en grondstoffen per jaar in goede banen leidt. Bezoek op zondag 17 september 2017 de haven van Gent en maak kennis met alle transportmiddelen die […]

read more >

Offshore WIND Conferencie 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >