Alphatron Marine Belgium opent nieuw kantoor

Tijdens de opening van het nieuwe pand van Alphatron Marine in België.

Alphatron Marine heeft hun nieuwe kantoor met magazijn officieel geopend op 9 november in Zwijndrecht (België). Het nieuwe pand is al in gebruik sinds september. De uitbreiding was nodig vanwege de groei van Alphatron Marine.

Met deze nieuwe locatie in het verzamelgebouw aan de Nieuwe Weg heeft Alphatron Marine Belgium een centrale plaats gevonden in Zwijndrecht, op een steenworp afstand van Antwerpen. Het pand is goed bereikbaar vanuit de haven en het Deurganckdok, dat een rechtstreekse verbinding heeft met de Noordzee. Vanuit deze nieuwe locatie zal Alphatron Marine haar klanten in België en Frankrijk bedienen. De oude vestiging in Meerdonk is gesloten sinds het bedrijf haar intrek nam in het nieuwe kantoorpand. Alphatron Marine heeft tevens een kantoor geopend met twee medewerkers in Le Havre om zo het zuidelijke gebied te ondersteunen.

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Aug 2017 >>
MTWTFSS
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

17 september Vlaamse Havendag in Gent

De Gentse haven komt naar je toe! Onder dat motto kun je op de Vlaamse Havendag zelf ontdekken hoe de haven van Gent het vervoer van 51 miljoen ton goederen en grondstoffen per jaar in goede banen leidt. Bezoek op zondag 17 september 2017 de haven van Gent en maak kennis met alle transportmiddelen die […]

read more >

Offshore WIND Conferencie 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >