Damen introduceert ‘thrill seeker’ jacht ‘Adventure 4008’

Adventure 4008 met kajaks. Foto: Damen

De nieuwe 43 meter lange sport en avontuur jacht (142 ft) is voor outdoor actie en de adrenaline liefhebbers. Damen heeft de nieuwe Damen ‘Adventure 4008’ ontwikkeld omdat er vraag is naar jachten met een veel grotere opslag voor alle sidekicks van een jacht. Stuur de Adventure 4008 vooruit en kom zelf met een privé-vliegtuig aan of helikopter. Wat dacht u van heli-skiën in Alaska, sport vissen in de Bahama’s, of surfen op het schiereiland Baja? 

“Er is niets anders zoals de Adventure 4008 op de markt”, zegt Rose Damen, Sales Manager bij Amels, Damen. “De 40 tot 50-meter jachten op de markt zijn het net niet voor deze klanten. Zij willen geen consessies doen voor de gear die ze lief te hebben, snelle ribs, onderzeeërs, helikopters of sportvliegtuigen, alles moet mee kunnen aan boord. Zo kunnen zij niet alleen alles meenemen maar ook met vrienden en familie de avonturen beleven in comfort en stijl. ”

Nieuwe eiegenaren hoeven niet lang te wachten op hun nieuwe jacht, deze is in een paar maanden klaar voor gebruik.

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >