Registreer je voor de masterclasses tijdens Offshore Energy

Over anderhalve week vindt de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) weer plaats in Amsterdam RAI. Speciaal voor young professionals worden verschillende masterclasses georganiseerd die je een unieke kans geven om op een interactieve manier te sparren met een ‘captain of industry’. Registreren voor de masterclasses kan t/m woensdag 19 oktober.

Activiteiten voor young professionals tijdens OEEC
De twee masterclasses tijdens OEEC worden gegeven door Koos van Oord, Manager Offshore bij Van Oord en door Eric van der Meer, CEO van Airborne Oil & Gas.

Master class met Koos van Oord van Van Oord:
Op 25 oktober van 10.00 tot 12.00
Onderwerp: “How to survive the crisis: Strategies for the offshore supply industry in challenging times”
Lees meer over de master class met Koos van Oord

Master class met Eric van der Meer van Airborne Oil & Gas:
Op woensdag 26 oktober 2016 van 10.00 tot 12.00
Onderwerp: “New technology acceptance in offshore oil & gas”
Lees meer over de master class met Eric van der Meer

Wil jij deze masterclasses bijwonen?
Vergeet dan niet te registeren voor het event om aanwezig te kunnen zijn bij de masterclasses. Stuur bij het registreren je CV of motivatie mee.

Live talkshow bij de Community Square over een carrière in de energiesector
Wil je weten wat de huidige en toekomstige marktsituatie in de energiesector kan betekenen voor je carrière? Kom naar de Community Square op de beursvloer. Daar vinden verschillende live talkshows plaats. Zo is op woensdag 26 oktober van 12:30-13:30 uur een talkshow met het onderwerp “Career in energy” met Jo Peters van de Nederlandse Oil & Gas Exploration & Production Association (NOGEPA), John Baken van de Top Consortium Knowledge & Innovation Offshore Wind en Joannes Collette van het HBO Offshore Network.

Vragen? Neem contact op via info@offshore-energy.biz of bel +31 (0)10 2092600.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Dec 2017 >>
MTWTFSS
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tentoonstelling over Abel Tasman 

Precies 375 jaar geleden vertrok Lutjegaster Abel Tasman vanuit Batavia met twee schepen – De Heemskerck en de Zeehaen – en 110 man aan boord richting het onbekende Zuidland. Een reis die enorme ontdekkingen op zou leveren, waaronder het gebied dat later Tasmanië zou worden genoemd. In het Noordelijk Scheepvaartmuseum is van 25 november t/m 18 februari de tentoonstelling ‘Abel Tasman – Welkom aan boord!’ te zien. In de tentoonstelling wordt er terug gekeken op deze reis en wordt het leven aan boord getoond aan de hand van drie vertellers.

De ontdekkingsreizen van de Nederlanders in de 17e eeuw betekenden een grote aanslag op Portugal en Spanje die de zeehandel in handen hadden. Ook Abel Tasman werd door de Vereenigde Oost-Indische Compagnie (VOC) erop uitgezonden om het  onbekende Zuidland te openen voor handel. Hij ontdekte op zijn reizen tussen 1642 en 1644 Tasmanië, Nieuw-Zeeland en Tongatapu en bracht grote delen van Australië in kaart. In ‘Abel Tasman –Welkom aan boord!’ laten drie vertellers de bezoeker kennismaken met Abel Tasmans scheepsreis met De Heemskerck. Scheepstimmerman Jacobs, navigator Visscher en barbier Haelbos vertellen over het doel van de expeditie, de verkenning van de kust en plaatsbepaling als navigator en het leven aan boord en ontmoetingen met eilandbewoners.

Het Noordelijk Scheepvaartmuseum verandert de komende jaren van maritiem museum naar het historisch museum van Groningen.

 

read more >

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >

Maritieme vacatures>

Bunker Surveyor

Bunker Surveyor

MCE Marine Surveyors B.V.

lees meer →