Datum Maritime & Offshore Career Event 2017 bekend

Datum MOCE 2017 bekend.

De datum voor de 11 editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend. Op woensdag 19 april 2017 zal het WTC Rotterdam weer geheel in het teken staan van de grootste en meest complete carrièrebeurs in de maritieme en offshore sector van Europa. Net als de afgelopen 10 jaar verwacht de organisatie, Navingo, ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

In 2016 vierde MOCE, samen met de meer dan 100 exposanten en ruim 4.000 bezoekers uit heel Europa, haar 10-jarig jubileum. In 2017 zal MOCE wederom het platform voor carrière en opleiding zijn binnen de maritieme en offshore cluster met bedrijven uit de gehele keten evenals opleidingsinstituten.

Samen werken aan de toekomst
De maritieme en offshore markt zit in een transitiefase. De ontwikkelingen omtrent de olieprijs vragen om een andere marktbenadering en daarnaast worden renewables steeds belangrijker. De transitie naar deze ‘nieuwe’ marktsituatie creëert nieuwe kansen en mogelijkheden voor studenten, starters en (young) professionals. MOCE geeft hier ook gehoor aan. Naast de welbekende beurs, bedrijfspresentaties en workshops gaat MOCE de verdieping in door een inhoudelijk programma aan te bieden waarin relevante thema’s worden uitgelicht en er ruimte is voor discussie. Ook wordt het programma uitgebreid met masterclasses, waarbij masters uit de industrie hun kennis en ervaring delen en openstaan om ideeën uit te wisselen met het publiek.

Blijf up-to-date
Vanaf januari 2017 is de website www.MOCE.biz weer up-to-date met actuele informatie over deelname voor bedrijven en meer algemene informatie voor bezoekers. Ook worden scholen en opleidingsinstituten weer benaderd met een informatiepakket over MOCE. De algemene inschrijving voor deelname aan MOCE start in januari 2017.

Kijk op Facebook en Twitter voor de laatste updates.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >