Datum Maritime & Offshore Career Event 2017 bekend

Datum MOCE 2017 bekend.

De datum voor de 11 editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend. Op woensdag 19 april 2017 zal het WTC Rotterdam weer geheel in het teken staan van de grootste en meest complete carrièrebeurs in de maritieme en offshore sector van Europa. Net als de afgelopen 10 jaar verwacht de organisatie, Navingo, ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

In 2016 vierde MOCE, samen met de meer dan 100 exposanten en ruim 4.000 bezoekers uit heel Europa, haar 10-jarig jubileum. In 2017 zal MOCE wederom het platform voor carrière en opleiding zijn binnen de maritieme en offshore cluster met bedrijven uit de gehele keten evenals opleidingsinstituten.

Samen werken aan de toekomst
De maritieme en offshore markt zit in een transitiefase. De ontwikkelingen omtrent de olieprijs vragen om een andere marktbenadering en daarnaast worden renewables steeds belangrijker. De transitie naar deze ‘nieuwe’ marktsituatie creëert nieuwe kansen en mogelijkheden voor studenten, starters en (young) professionals. MOCE geeft hier ook gehoor aan. Naast de welbekende beurs, bedrijfspresentaties en workshops gaat MOCE de verdieping in door een inhoudelijk programma aan te bieden waarin relevante thema’s worden uitgelicht en er ruimte is voor discussie. Ook wordt het programma uitgebreid met masterclasses, waarbij masters uit de industrie hun kennis en ervaring delen en openstaan om ideeën uit te wisselen met het publiek.

Blijf up-to-date
Vanaf januari 2017 is de website www.MOCE.biz weer up-to-date met actuele informatie over deelname voor bedrijven en meer algemene informatie voor bezoekers. Ook worden scholen en opleidingsinstituten weer benaderd met een informatiepakket over MOCE. De algemene inschrijving voor deelname aan MOCE start in januari 2017.

Kijk op Facebook en Twitter voor de laatste updates.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >