Duc Marine en Koole Mammoet Salvage gaan samenwerken

Duiker van Duc Marine

Duc Marine Group en Koole Mammoet Salvage gaan samenwerken in toekomstige bergings- en wrakopruimingsoperaties. Duc Marine wordt verantwoordelijk voor alle duikactiviteiten rondom bergingsoperaties en het onderhoud van de duikmaterialen.

Paul Koole, eigenaar van Koole Mammoet Salvage: “Duiken is niet onze expertise en het vergt gespecialiseerd vakmanschap om onze duikmaterialen in optimale conditie te houden. Wij zijn verheugd over onze samenwerking met Duc. Koole heeft zich ontwikkeld tot een internationale maritieme service en solution provider.

Duc Marine Group heeft 30 jaar ervaring met duikwerkzaamheden en bergingsoperaties. Het bedrijf is uitgegroeid tot een marine contractor en offshore services provider die schepen en services levert aan de offshore windindustrie, olie- en gasindustrie, maritieme projecten, bergingsprojecten en een diversiteit aan binnenwaterprojecten.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Aug 2017 >>
MTWTFSS
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

17 september Vlaamse Havendag in Gent

De Gentse haven komt naar je toe! Onder dat motto kun je op de Vlaamse Havendag zelf ontdekken hoe de haven van Gent het vervoer van 51 miljoen ton goederen en grondstoffen per jaar in goede banen leidt. Bezoek op zondag 17 september 2017 de haven van Gent en maak kennis met alle transportmiddelen die […]

read more >

Offshore WIND Conferencie 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >