Genomineerden Maritime Innovation Award 2016 bekend

Maritime Awards Gala

Tideman Boats, IHC IQIP en Van Oord zijn genomineerd voor de Maritime Innovation Award 2016. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens het Maritime Awards Gala op 31 oktober 2016 bekend gemaakt. Er mochten 4 bedrijven van de 19 inzendingen een presentatie geven aan de jury. De Waal BV heeft met de easyflow roeren indruk gemaakt op de jury vanwege het grote besparingspotentieel voor de binnenvaart, maar is helaas afgevallen.

Genomineerd voor de Maritime Innovation Award 2016 zijn:

  • Tideman Boats BV – Snelvarende HDPE-werkboten
  • IHC IQIP – Integrated Monopile Installer
  • Van Oord – Strategic partnership Van Oord Fleet

De genomineerde bedrijven uit de maritieme en offshore-toeleveringsindustrie dingen met hun innovaties mee naar de prijs voor het meest vernieuwende product, proces of dienst voor de maritiem-technologische sector.

De Maritime Innovation Award 2016 wordt uitgereikt op het Maritime Awards Gala samen met nog 4 andere maritime awards. Het gala is op 31 oktober in Studio 21 in Hilversum.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >