Kees Turnhout plaatsvervangend directeur Port of Den Helder

Kees Turnhout, plaatsvervangend directeur van Port of Den Helder

Met ingang van 1 september 2016 is de heer Kees Turnhout benoemd tot plaatsvervangend directeur van NV Port of Den Helder. Turnhout is na zijn functioneel leeftijdsontslag bij de Koninklijke Marine sinds 1 februari jl. werkzaam bij Port of Den Helder. Samen met de algemeen directeur Jacoba Bolderheij maakt Kees Turnhout deel uit van het managementteam van NV Port of Den Helder.

Jacoba Bolderheij die sinds april dit jaar ingetreden is, heeft commerciële ervaring en is werkzaam geweest als commercieel manager bij Port of Sohar, een joint venture van Port of Rotterdam. Zij legt zich naast de algemene leiding over Port of Den Helder toe op de commerciële- en marketingactiviteiten. Kees Turnhout is hoofd van de afdeling Infrastructuur & Ruimte.

Nieuwe kades en bedrijfsterreinen
Turnhout werkt aan de planning van nieuwe kades en bedrijfsterreinen die gebouwd gaan worden die de basis vormen voor de toekomstplannen tot 2030. Het belang ervan is groot voor de markt en de economische draagkracht van de Kop van Noord-Holland. Samen met marktpartijen en overheden wordt een gestructureerd uitvoeringsprogramma opgesteld. Zijn bestuurlijke ervaring, uitgebreide netwerk en zijn goede relatie met de Koninklijke Marine komen hierbij goed van pas.

Enorme groei van windparken op zee biedt kansen 
NV Port of Den Helder NV heeft vertrouwen in de toekomst. De komende decennia vindt een enorme groei van windparken op zee plaats. Dat biedt kansen voor de haven van Den Helder, die een sterke positie heeft op het gebied van onderhoud en logistiek van schepen en offshore activiteiten op de Noordzee.

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >