Radio Holland opent kantoor in Maleisië

Opening van het nieuwe kantoor van Radio Holland in Maleisië.

Radio Holland heeft eind juni dit jaar een kantoor geopend in Johor, Maleisië. Zo kan het bedrijf de scheepvaart bedienen in de havens van Johor en omgeving. In de afgelopen jaren heeft Radio Holland haar activiteiten uitgebreid naar de zuidelijke regio van Maleisië bekend als Gelang Patah, Johor. Radio Holland heeft al een kantoor in Port Klang.

Het nieuwe kantoor is gevestigd in de buurt van de Maleisische container terminal in de haven van Tanjung Pelepas (PTP). PTP is strategisch gelegen aan de samenvloeiing van de belangrijkste oost-west scheepvaartroutes. Een van de belangrijkste voordelen van PTP is dat het ongeveer 45 minuten van ‘s werelds drukste scheepvaartroutes ligt. PTP is een natuurlijk beschutte diepe water haven en ligt in de buurt van de Maleisië-Singapore Second Crossing. PTP ontvangt bijna 3000 schepen per jaar.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >