Dronken en luidruchtige man op schip beledigt politieagent

Marina Brouwershaven. Foto: Bert Wikimedia

Op maandag is in Brouwershaven een 40-jarige man uit Schiedam aangehouden en meegenomen naar het politiebureau omdat hij geen legitimatie wilde tonen en de politieagent heeft beledigd. Er was een melding binnen gekomen over geluidsoverlast vanaf het schip. Er zou al meerdere dagen geluidsoverlast zijn. Toen de agent aankwam op de Loskade klonk er harde muziek vanaf het schip vroeg hij aan een van de opvarenden om een legitimatiebewijs. Dat wilde de man niet geven. 

Nadat de agent herhaaldelijk gesommeerd had het identiteitsbewijs te overhandigen en de man daar geen gehoor aan gaf werd hij aangehouden. De man sprong echter in het water en weigerde mee te komen. Ook beledigde hij de agent. Na enige tijd kwam de man uit het water en is hij aangehouden voor belediging en het niet tonen van zijn legitimatiebewijs. Hij is meegenomen naar het bureau en na verhoor met een proces-verbaal in vrijheid gesteld.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Gepubliceerd op August 9, 2016

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >